Ervaringen

Jerain heeft voor onze bruiloft de weddingplanning gedaan en de ceremonie in goede banen geleid. Zij stelt de wensen van het bruidspaar centraal en denkt vanuit daar mee over de planning van essentiële zaken. Jerain is heel helder, betrokken, creëert rust en is zeer punctueel. Zij heeft oog voor zowel de grote lijnen als de details. Deze kwaliteiten hebben ons als bruidspaar enorm gerustgesteld.
Jerain werkt overzichtelijk en zij heeft ons scherp gehouden als het gaat om de planning en voorbereiding. Door haar kennis, maar vooral ook door haar warme persoonlijkheid kijken wij met een grote glimlach terug op onze grote dag.

Charity en Melvin

Flawless Weddings
’Omdat IEDEREEN de mooiste
bruiloft verdient!’

De samenwerking met Jerain als weddingplanner/ceremoniemeester was één groot succes! Jerain heeft de bruiloft van A tot Z helpen organiseren. Tijdens de bruiloft was zij ceremoniemeester en dankzij haar konden de gasten maximaal genieten. Haar manier van werken gaf erg veel vertrouwen en maakte dat wij als Bride Squad hebben genoten van de bruiloft. Ik kan Jerain iedereen van harte aanbevelen. Wat een fantastisch mens! Haar plan van aanpak, ervaring en persoonlijke begeleiding is super goed bevallen.

Geralynn

Wat een fantastische dag hebben wij gehad!
Daar heeft Jerain voor gezorgd. Zij is erg professioneel en weet wat ze doet. Niks is haar teveel en ze gaat geen uitdaging uit de weg. Dat maakt Jerain uniek! Jerain heeft een energievolle en sprankelende uitstraling waardoor je je gelijk op je gemak voelt bij haar. Ook de crew die zij erbij zoekt is geweldig. Jerain laat iedereen shinen op die dag en daarom adviseren wij iedereen een Jerain!