Werkwijze

Kennismakingsgesprek / offerte op maat

Ik kom graag bij jullie thuis voor een kennismakingsgesprek. Tijdens het vrijblijvende gesprek bespreken we uitgebreid jullie ideale bruiloft. Al jullie wensen, ideeën en verwachtingen komen aan bod. Tevens bespreken we welke dienstverlening van Flawless Weddings jullie het meest aanspreekt en wat jullie budget is. Na afloop geven we elkaar de gelegenheid om een nachtje over onze eventuele samenwerking na te denken. Een persoonlijke klik en het hierbij horende vertrouwen is namelijk zeer belangrijk. Als we beiden volmondig ‘YES’ tegen een samenwerking zeggen, zal ik een vrijblijvende offerte op maat maken.

Plan van aanpak

Indien jullie akkoord zijn met de offerte en afhankelijk van de gekozen dienstverlening stel ik een plan van aanpak op. Dit is een overzichtelijk plan waarin duidelijk staat vermeld hoe de begroting eruit ziet en wie, wat en wanneer uitvoert. Dit geeft rust, houvast en het is op deze manier makkelijk te overzien wat er nog allemaal moet gebeuren en waar we aan toe zijn. In aanloop naar de bruiloft zal ik jullie budget bewaken.

Locatie/leverancier-voorstellen

First things first. Naar aanleiding van jullie wensen en ideeën ga ik op zoek naar een geschikte locatie. Om te voorkomen dat jullie door de bomen het bos niet meer zien, krijgen jullie van mij 3 voorstellen. Als daar een potentiële locatie tussen zit, plan ik een bezichtigingsafspraak voor jullie. Als de geschikte locatie gevonden is en de trouwdatum vaststaat, zal ik jullie begeleiden in het maken van keuzes van leveranciers die perfect in jullie totaal plaatje passen. Het contact zal ik verder met hen onderhouden.

Tussentijds (evaluatie)gesprek

Veel taken neem ik jullie uit handen, maar uiteraard is een tussentijds evaluatiegesprek gewenst. Afhankelijk van de trouwdatum kom ik 2x bij jullie thuis om te evalueren en de laatste details te bespreken. Vanzelfsprekend ben ik altijd (telefonisch) bereikbaar en in deze moderne tijd is een gesprek via FaceTime of WhatsApp ook mogelijk.

The Weddingday

Eindelijk is het zover! Jullie trouwdag is aangebroken. Als ceremoniemeester ben ik het aanspreekpunt voor alle gasten en leveranciers. Jullie trouwdag zal FLAWLESS verlopen en precies zijn zoals jullie voor ogen hebben.

Evaluatiegesprek

Eenmaal bijgekomen van jullie trouwdag kom ik graag bij jullie langs om terug te blikken op jullie mooiste dag. Ik ben benieuwd naar jullie persoonlijke ervaringen.